Racenews.be

Het belangrijkste nieuws in de auto/motorsport

Stoffel Vandoorne over zijn toekomst

Stoffel Vandoorne was dit weekend in China voor de tweede Grand Prix van het seizoen. Er werd hem meer informatie over zijn toekomst gevraagd. Na motorproblemen van de afgelopen weken bij zijn te...

Amber Lounge Monaco werkt dit jaar samen met modeontwerpster Safiyaa

Toonaangevende Britse modeontwerper SAFiYAA als headliner op de Amber Lounge Monaco Fashion Show 2017. F1-coureurs, vrouwen in de F1 en mode-modellen zullen de collectie presenteren op een van de best...

Amber Lounge 2017 Monaco

Amber Lounge 2017 staat dit jaar in het teken van dementie. Twee favoriete formule 1 families bunden de krachten samen. Bij de start van het nieuwe formule1 seizoen kondigde Amber Lounge het programma...

Audi wint voor 4e maal WEC 6 uur van Spa-Francorchamps

Onder het oog van 56.000 toeschouwers heeft het trio Lucas Di Grassi, Loïc Duval en Oliver Jarvis in een Audi R18 de WEC 6 Hours of Spa-Francorchamps gewonnen. Porsche en Toyota hadden beide met pech ...

WEC - Spa: Porsche op pole in LMP1

De Porsche nr 1 (Timo BERNHARD, Mark WEBBER, Brendon HARTLEY) heeft de pole gepakt in de kwalificatiesessie van deze middag, gevolgd door de zusterwagen met Romain DUMAS, Neel JANI & Marc LIEB aan...

Amber lounge fashion 2016

Binnenkort is het terug zover, de Amber lounge Fashion show met de formule 1 piloten.

 • Stoffel Vandoorne over zijn toekomst

  maandag 10 april 2017 22:06
  In: Formule 1
 • Amber Lounge Monaco werkt dit jaar samen met modeontwerpster Safiyaa

  dinsdag 28 maart 2017 00:00
  In: Formule 1
 • Amber Lounge 2017 Monaco

  maandag 20 maart 2017 00:00
  In: Formule 1
 • Audi wint voor 4e maal WEC 6 uur van Spa-Francorchamps

  woensdag 11 mei 2016 22:07
  In: FIA WEC
 • WEC - Spa: Porsche op pole in LMP1

  vrijdag 06 mei 2016 16:51
  In: FIA WEC
 • Amber lounge fashion 2016

  dinsdag 12 april 2016 21:48
  In: Formule 1
Home Andere Andere Spa Euro race : een weekend vol snelheid!
Spa Euro race : een weekend vol snelheid! PDF Afdrukken
Geschreven door Kurt Vanhoenacker   
maandag 21 juni 2010 16:15
AddThis Social Bookmark Button

Niets dan goede redenen om uw vakantie in Francorchamps te beginnen tijdens het weekend van 25, 26 en 27 juni 2010.
Spa Euro Race; een evenement dat geen inleiding nodig heeft.
Al meer dan twintig jaar biedt dit gratis evenement een wervelend spektakel op het prachtige circuit van Spa-Francorchamps.

alt


De Euro Race wordt groter en groter, zeker omdat veel rijders -waaronder veel jonge talenten- zich in de Europese schijnwerpers willen rijden. Ieder jaar is het een geladen programma en is deze meeting een groot succes.
De fans zullen verbaasd zijn over het groot aantal wagens in de verschillende categorieën. De races volgen elkaar razendsnel op om u een geweldig autosportweekend te bezorgen.

Wat een programma!!
Laat ons toe om u de editie van 2010 van de Spa Euro Race voor te stellen...
We kunnen u met trots meedelen dat er maar liefst twaalf races op twee dagen plaatsvinden. Een klik op het tabblad Timing biedt u de nodige details.


Een grote primeur in de Spa Euro Race zijn de eenzitters van de Auto GP, het nieuwe kampioenschap met de Lola-Zytek van de A1 GP. Hun snelheid op de Raidillon is zonder meer de moeite waard.
Een andere primeur voor Spa en voor Europa is de Formula Abarth, een nieuw eenzitterkampioenschap in samenwerking met de Ferrari Academy en het Ferrari F1 Team.
We ontvangen ook de eerste twee Belgische manches van de Dunlop Special Open Trophy, met een mix van prototypes, Mazda MX 5 en roadsters.

Maar de belangrijkste afspraak van het weekend is ongetwijfeld de International GT Open. Aston Martin, Ford, Audi R8 LMS, Porsche en zeker Ferrari zullen strijden op het 7-kilometer lange circuit van Francorchamps. Het duo dat u in de gaten moet houden is Barba-Kaffer, die in hun prachtige F430 heer en meester zijn in het kampioenschap.

Om dit internationaal programma af te sluiten kunnen we ook weer rekenen op de Dutch Supercar Challenge en tot slot zijn er ook nog twee manches in het kader van de European F3 Open, een kampioenschap dat altijd de moeite loont en zeker niet mag ontbreken op de affiche.

Voor ieder wat wils dus tijdens de Spa Euro Race!

Gratis ticket op http://www.race-rally.be/images//INVITATION_SER.jpg